Φωκίων Ζαΐμης: “Τιμούμε τους Έλληνες που φέρουν με υπερηφάνεια το εθνόσημο – Στηρίζουμε την προσπάθειά τους με κάθε δυνατό τρόπο “

    Ημερομηνία:

    Η σημερινή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, η οποία είναι η προστάτιδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα και στην Πάτρα. “Την 21η Νοεμβρίου, ημέρα της Παναγίας, δε γιορτάζουν μόνον οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιορτάζει η Ελλάδα.

    Τιμούμαι την  προσφορά  των στρατιωτών, υπαξιωματικων και αξιωματικών και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την αφοσίωσή τους στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ασφάλειας, δήλωσε ο Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης στο τέλος των επίσημων εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.  Στη συνέχεια ο κ. Ζαΐμης επισκέφθηκε το ΚΕΤΧ Πατρών, ανταλλαξε ευχές και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δηλώνοντας παρών σε ό,τι χρειάζεται να γίνει για την αναβάθμισή του.

    Φωκίων Ζαΐμης: "Τιμούμε τους Έλληνες που φέρουν με υπερηφάνεια το εθνόσημο - Στηρίζουμε την προσπάθειά τους με κάθε δυνατό τρόπο " Φωκίων Ζαΐμης: "Τιμούμε τους Έλληνες που φέρουν με υπερηφάνεια το εθνόσημο - Στηρίζουμε την προσπάθειά τους με κάθε δυνατό τρόπο "

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...