ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες θλίψης στο κέντρο της πόλης… την ώρα της τελετής έναρξης!

    Ημερομηνία:

    Καρναβαλική έναρξη… εν μέσω κορονοϊού. Η τελετή στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και η πόλη… άδεια! Δεν υπήρχε άνθρωπος στους δρόμους. Ούτε ένας καρναβαλιστής. Και δεν ήτνα η βροχή που εμπόδιζε την “κάθοδο”! Ηταν ο κορονοϊός! Γιατί ακόμη και με δυνατές βροχές… η τελετή έναρξης μάζευε κόσμο. Ομως αυτές οι εικόνες ήταν πρωτόγνωρες για τελετή έναρξης. Ελπ’ιζουμε ότι του χρόνου το Καρναβάλι που φέτος μπήκε σε χειμερία νάρκη θα είναι και πάλι εδώ. Γιατί καρναβάλι… είναι οι καρναβαλιστές του.

     

     

    ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες θλίψης στο κέντρο της πόλης... την ώρα της τελετής έναρξης! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες θλίψης στο κέντρο της πόλης... την ώρα της τελετής έναρξης! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες θλίψης στο κέντρο της πόλης... την ώρα της τελετής έναρξης! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες θλίψης στο κέντρο της πόλης... την ώρα της τελετής έναρξης! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες θλίψης στο κέντρο της πόλης... την ώρα της τελετής έναρξης!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...