Φρέντι Μπελέρη: Την Τρίτη η ορκομωσία του – Παραμένει προφυλακισμένος

    Ημερομηνία:

    Παραμένει προφυλακισμένος ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, ενώ για την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του, που δεν μπορεί να γίνει χωρίς την παρουσία του.

    Όπως δικαιολογούν την κράτηση του Φρέντι Μπελέρη, σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία συνεχίζεται η διαδικασία των ερευνών και των ανακρίσεων, μέχρι να συμπληρωθεί ο φάκελος και να πάρει η υπόθεσή του την δικαστική οδό.

    Αυτό που επικαλείται με εμμονή ο εισαγγελέας του Ειδικού δικαστηρίου είναι ότι «υπάρχει ποινικό προηγούμενο με το Φρέντι Μπελέρη» γι΄αυτό και δεν τον αποφυλακίζουν, διότι όπως ισχυρίζονται « όταν είχε τιμωρηθεί το 2003 για υποτιθέμενη προσβολή των συμβόλων της Αλβανίας, (όταν εμπόδισε με κίνδυνο της ζωής του -ως εκλογικός αντιπρόσωπος στο χωριό Πύλιουρι – την κλοπή της κάλπης από παρακρατικούς, στις δημοτικές εκλογές της ίδιας χρονιάς), είχε απομακρυνθεί από την Αλβανία και επέστρεψε όταν είχε παραγραφεί η υπόθεση.

    Αυτό επικαλούνται οι δικαστικές αρχές στα Τίρανα για να κρατούν προφυλακισμένο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έγκλημα συγκλονίζει την Τουρκία: Σκότωσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του που είχε μείνει έγκυος από βιασμό

    Μια 18χρονη έγκυος δολοφονήθηκε από τον αρραβωνιαστικό της στην Κωνσταντινούπολη. Η κοπέλα...

    ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό επεισόδιο στην Πλαζ – Επί τόπου η ΕΛ.ΑΣ.

    Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην...

    Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ την εξουσία να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς την άδεια του Κογκρέσου

    Η ελεγχόμενη από τους ρεπουμπλικάνους ομοσπονδιακή Γερουσία των ΗΠΑ απέρριψε χθες...

    Πάτρα: Oι γιατροί που εφημερεύουν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου

    Οι εφημερεύοντες ιατροί για τις 28 και 29 Ιουνίου,...