Φρίκη στη Χαλκίδα – Νεκρό άλογο στο οδόστρωμα, το είχαν δέσει με αλυσίδες και σχοινιά σε κολώνα φωτισμού

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν χθες το βράδυ οι Αστυνομικοί του Τμήματος Χαλκίδας όταν κλήθηκαν για ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στον καταυλισμό Ρομά της Χαραυγής.

    Ένα άλογο βρισκόταν νεκρό πάνω στο οδόστρωμα επί της οδού Γοργοποτάμου, ενώ όπως διαπίστωσαν το άτυχο ζώο είχε υποστεί βασανιστήρια προτού καταλήξει.

    Το κακοποιημένο άλογο ήταν δεμένο με αλυσίδες και σχοινιά από το στόμα και το λαιμό σε μια κολώνα φωτισμού, ενώ δίπλα από τη σορό του υπήρχαν κόπρανα και κηλίδες αίματος από το άψυχο σώμα του.

    Το περιστατικό κατήγγειλε τηλεφωνικά άγνωστο άτομο το οποίο λίγο μετά τις 8 κάλεσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Ευβοίας και ενημέρωσε για το νεκρό ζώο.

    Έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του ζώου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Sold out Μπέζος – Δαδακαρίδης με τις «Αινιγματικές Παραλλαγές» – ΦΩΤΟ

    Το θεατρόφιλο κοινό της Πάτρας γέμισε ασφυκτικά για δύο...

    Κομισιόν: Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τους εμπορικούς δασμούς

    Η Κομισιόν αποδέχθηκε τη νέα καταληκτική ημερομηνία της 1ης Αυγούστου, παρότι...

    Η Πάτρα στο πλευρό του Ακη: Φιλανθρωπικό φιλικό στο γήπεδο της Παναχαϊκής, για την ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Ακη

    Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Παναχαϊκής ανάμεσα στους παλαίμαχους...

    Μακροζωία: Αυτές οι πρωτεΐνες επιβραδύνουν τη γήρανση

    Δύο πρωτεΐνες του αίματος φαίνεται πως παίζουν καθοριστικό ρόλο στο...