Φρίκη στη Γαλλία: Mητέρα άφησε την 13χρονη κόρη της να πεθάνει από την πείνα επειδή «μισούσε τον πατέρα της»

    Ημερομηνία:

    Η δίκη μιας μητέρας που κατηγορείται ότι άφησε τη 13χρονη κόρη της να πεθάνει από την πείνα ξεκίνησε σήμερα στο δικαστήριο του Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία.

    Στις 6 Αυγούστου 2020, όταν πέθανε η Αμαντίν από καρδιακή ανακοπή μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Μονμπλάν, κοντά στο Μπεζιέρ, ζύγιζε μόλις 28 κιλά και είχε ύψος 1,55. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο θάνατός της οφειλόταν σε λιμοκτονία, σε συνδυασμό με σηψαιμία και ένα πιθανό σύνδρομο ακατάλληλης επανασίτισης. Το κορίτσι είχε χάσει πολλά δόντια και της είχαν ξεριζώσει τα μαλλιά.

    Ο σύντροφός της, Ζαν-Μισέλ Κρος, 49 ετών, κατηγορείται για «στέρηση ιατρικής φροντίδας ή τροφής» καθώς δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί «από βέβαιο θάνατο».

    Από πολύ μικρή ηλικία η Αμαντίν ήταν ο «στόχος» της μητέρας της που της στερούσε την τροφή, της επέβαλε ατελείωτες «γραπτές τιμωρίες» και την έκλεινε στο κελάρι, παρακολουθώντας την με κάμερες. Σύμφωνα με την ψυχιατρική εκτίμηση, η Πισαρά «μετέφερε το μίσος της» για τον πατέρα της Αμαντίν στο σώμα της κόρης της.

    Τα βασανιστήρια εντάθηκαν από τον Μάρτιο του 2020, όταν, με αφορμή την πανδημία της Covid-19, η έφηβη σταμάτησε το σχολείο.

    Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί το αργότερο την Παρασκευή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι ευτυχισμένοι άνθρωποι μυρίζουν διαφορετικά

    Περπατάτε στο δρόμο και προσπερνάτε κάποιον που χαμογελά και...

    Τι αποκαλύπτουν τα σεξουαλικά όνειρα και ποια είναι τα πιο δημοφιλή

    Τι σημαίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις που εισβάλλουν στα όνειρά...

    Ο χειρότερος ιός υπολογιστών κυκλοφορεί εδώ και 20 χρόνια – Πολλοί την «πατάνε» ακόμα

    26 Ιανουαρίου 2004 Γύρω στις 3 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας,...