Φρίκη στην Ιταλία: 19χρονη βιάστηκε ομαδικά από 7 άτομα

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένη είναι η ιταλική κοινωνία από το πρωτοφανές περιστατικό στο Παλέρμο

    Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα 19χρονο κορίτσι στο Παλέρμο της Ιταλίας καθώς κατήγγειλε τον βιασμό της από επτά άτομα, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος!

    Όπως αναφέρει η Messaggero, η νεαρή κατήγγειλε στις 7 Ιουλίου το περιστατικό με τις Αρχές να συλλαμβάνουν επτά άτομα, ανάμεσα τους και έναν ανήλικο, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί.

    Οι επτά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το θύμα, την πήγαν στην περιοχή Foro Italico και κάποιοι από αυτούς την κακοποίησαν, μετά από μια βραδιά διασκέδασης.

    Οι καραμπινιέροι μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τα φερόμενα ως μέλη της συμμορίας χάρη στη μαρτυρία του θύματος και σε εικόνες από συστήματα παρακολούθησης στην περιοχή.

    Τα επτά άτομα συνελήφθησαν στο Παλέρμο σε δύο φάσεις: Στις 3 Αυγούστου ένας 22χρονος, ένας 19χρονος και ένας 18χρονος. Οι άλλοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής και είναι ένας 19χρονος και δύο 20χρονοι. Ο έβδομος συλληφθείς είναι ανήλικος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της...

    Αδόλφος Χίτλερ: Πιθανό να έπασχε από γενετική σεξουαλική διαταραχή, σύμφωνα με νέα ανάλυση DNA

    Πρόκειται για μια επιστημονική μελέτη που αναζωπυρώνει τη συζήτηση...

    Νικολά Σαρκοζί: Από 16 Μαρτίου έως 3 Ιουνίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό

    Ο Νικολά Σαρκοζί θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στην υπόθεση της...

    Φάμελλος: Επιμένω στη θέση για ενωτικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, άσκησε ο...