Φρίκη στο Αμύνταιο: 12χρονη εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους τον βιασμό από τον πατέρα της

    Ημερομηνία:

    Μια τραγική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Φλώρινα, καθώς μια μικρή μαθήτρια φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στους καθηγητές της ότι ο πατέρας της την κακοποιεί σεξουαλικά.

    Το «κουβάρι» της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν στο σχολείο οι εκπαιδευτικοί παρατήρησαν μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της 12χρονης, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε στους δασκάλους της ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

    Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση, με τους δασκάλους να ενημερώνουν τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες ξεκίνησαν σχετική έρευνα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας της 12χρονης αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

    Το 12χρονο κορίτσι παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

    Η Τοπική Κοινωνία του μικρού χωριού του Αμυνταίου είναι συγκλονισμένη με αυτό το γεγονός, που αποτελεί πλέον πρώτο θέμα συζήτησης στην κλειστή κοινωνία του χωριού και όχι μόνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 5 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου το 2025: Τι τις κάνει να ξεχωρίζουν

    Σε μια χρονιά γεμάτη εντάσεις και συγκρούσεις, πέντε χώρες εξακολουθούν να ξεχωρίζουν ως...

    Η νέα μόδα της γενιάς Z: «Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Αργότερα»

    Το καλοκαίρι τελειώνει ημερολογιακά, πολλοί και πολλές όμως εξακολουθούν...

    Νιώθετε εθισμένοι στο κινητό σας τηλέφωνο; Πέντε τρόποι για να το χρησιμοποιείτε δημιουργικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad/

    Πόσα ξοδεύουν οι ελληνικές οικογένειες σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα

    Το «καλάθι του μαθητή» όμως δεν είναι τσουχτερό μόνο εξαιτίας των τιμών...