Φυλάκιση 2,5 ετών με αναστολή στον «γύπα» της Θεσσαλονίκης – Καταγγελίες ότι εξαπατούσε γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις

    Ημερομηνία:

    Σε φυλάκιση 2,5 ετών, με αναστολή, καταδικάστηκε ένας 30χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γυναικών, με τις οποίες διατηρούσε σχέσεις, ότι τις εξαπάτησε, αποσπώντας απ‘ αυτές μεγάλα χρηματικά ποσά.

    ICECAP

    Έχοντας αποζημιώσει στην πλειονότητά τους τις καταγγέλλουσες – με αποτέλεσμα αυτές να ανακαλέσουν τις εγκλήσεις τους – ο 30χρονος, στον οποίο δόθηκε το προσωνύμιο του «γύπα» της Θεσσαλονίκης, καταδικάστηκε μόνο για μία περίπτωση απάτης, σε βαθμό πλημμελήματος, που αφορούσε το ποσό των 69.000 ευρώ.
    Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και μέσω του συνηγόρου του αρνήθηκε την εις βάρος του καταλογιζόμενη πράξη. Είχε προφυλακιστεί για ένα χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης, και με την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος αποφυλακίστηκε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: «Δεν ήταν αυτοί οι μεγάλοι σεισμοί, έρχεται 7άρι», λέει γνωστός Τούρκος καθηγητής

    Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Τούρκος καθηγητής γεωλογίας, Dr. Naci...

    Σαρακήνικο: Εικόνες ντροπής – «Ζητάμε ελέγχους και δεν έχει έρθει κανείς»

    Μεγάλες καταστροφές έχουν υποστεί οι φημισμένοι λευκοί βράχοι στο Σαρακήνικο από...

    Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 7 χρόνων

    Ο πρίγκιπας Λούις δεν μεγάλωσε στο ίδιο προσκήνιο όπως...

    Η ασφυξία στην αγορά και η φορολογική επιβάρυνση: Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης για ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15%

    Του Δημήτρη Παλούμπη Η ελληνική αγορά βιώνει μια περίοδο έντονης...