Γαλλία: «Θέλω αυτό να σταματήσει» – Η συγκλονιστική έκκληση ηρεμίας από την γιαγιά του Nael

    Ημερομηνία:

    Έκκληση για ηρεμία Γαλλία, απηύθυνε η γιαγιά του 17χρονου Ναέλ Μ τον οποίον σκότωσε σε τροχονομικό έλεγχο αστυνομικός, στο προάστιο του Ναντέρ στο Παρίσι, προκαλώντας γενική εξέγερση στα προάστια του Παρισιού και σε άλλες πόλεις, όπου επί πέντε νύχτες διαδηλωτές προκαλούν ζημιές και συγκρούονται με την αστυνομία, φέρνοντας για ακόμα μία φορά στην επιφάνεια τις μεγάλες κοινωνικές διαφορές που υποβόσκουν στην χώρα.

    Η Nadia, η γιαγιά του Nahel, έκανε την έκκληση μιλώντας αποκλειστικά στο BFMTV . «Θέλω αυτό να σταματήσει παντού», είπε. «Οι άνθρωποι που σπάνε πράγματα, τους λέω να σταματήσουν! Μην σπάτε σχολεία ή λεωφορεία», είπε. Η ίδια πιστεύει ότι οι δράστες «χρησιμοποιούν (τον εγγονό της) ως πρόσχημα».

    «Δεν θα έπρεπε να διαλύουν σχολεία ή λεωφορεία. Είναι οι μητέρες τους που παίρνουν τα λεωφορεία», την άλλη μέρα για να πάνε στις δουλειές τους, είπε. «Είμαι κουρασμένη», εκμυστηρεύτηκε συγκινημένη και πρόσθεσε: «Η κόρη μου δεν έχει πια ζωή. Θρηνεί μετά τον θάνατο του εγγονού μου».

    Η γιαγιά του Nahel λέει ότι «κατηγορεί» μόνο τον «αστυνομικό που σκότωσε τον εγγονό της», αλλά όχι τους άλλους αστυνομικούς. «Έχω πίστη στη δικαιοσύνη», δήλωσε με σωφροσύνη, η ηλικίας 66 ετών Νάντια.

    Γαλλία: «Θέλω αυτό να σταματήσει» – Η συγκλονιστική έκκληση ηρεμίας από την γιαγιά του Nael

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Mady Gio με βραζιλιάνικο μπικίνι στις διακοπές της στην Βραζιλία

    Η Mady Gio μας δείχνει τις καμπύλες της με...

    Πάτρα: Δείτε LIVE τη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού

      https://www.youtube.com/live/1Dx-NJNnS24      

    Τελετή Λήξης: Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Με τον πολύχρωμο, ηχηρό και δυναμικό απόηχο της Μεγάλης...

    Νεκρός και ο 9ος και τελευταίος αγνοούμενος σκιέρ στην Καλιφόρνια

    Ομάδες διάσωσης εντόπισαν και ανέσυραν νεκρό τον τελευταίο από...