ΓΑΣΤΟΥΝΗ: Πήγε να ψεκάσει τα κτήματά του και βρέθηκε διασωληνωμένος

    Ημερομηνία:

    Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμάκου που του προκάλεσε έντονη αδιαθεσία και οδήγησε στην άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του. 

    Ειδικότερα, ο 66χρονος αγρότης πήγε από νωρίς στα κτήματά του προκειμένου να ψεκάσει τις καλλιέργειές του για να τις θωρακίσει από οποιαδήποτε αρρώστια. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ψεκασμού εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα της ουσίας με την οποία ψέκαζε την καλλιέργειά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί αμέσως έντονη δυσφορία, σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει.

    Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του και αμέσως προσπάθησαν να τον συνεφέρουν. Μετά την πρώτη φάση της ιατρικής αυτής παρέμβασης, κρίθηκε απαραίτητο ο 66χρονος να διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξουαλικά παιχνίδια: Ξέρετε να διαλέγετε sex toys; Λύστε τις απορίες σας

    Την ανάγκη για λήψη συμβουλών σχετικά με τη σωστή...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...

    Αυτός ήταν ο αληθινός “Μπιλ ο Χασάπης” από τις “Συμμορίες της Νέας Υόρκης”

    Το 2002 κυκλοφόρησε η ταινία “Οι Συμμορίες της Νέας...

    Δυτική Ελλάδα: Ερχονται Βροχές και καταιγίδες – φόβοι για πλυμμύρες

    Βροχές και καταιγίδες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού...