Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Παρατείνεται η δωρεάν διέλευση για οχήματα άνω των 3,5 τόνων

    Ημερομηνία:

    Παρατείνεται έως τις 06:00 της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023 η δωρεάν διέλευση όλων των οχημάτων από τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από τη Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο.

    BOOKTICKETS
    Συμπεριλαμβάνονται και τα πλευρικά διόδια στην εν λόγω περιοχή, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

    Επίσης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Daniel», παρατείνεται για το ίδιο διάστημα η δωρεάν διέλευση από τα διόδια για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό και κατά μήκος της Ιόνιας Οδού, ανεξαρτήτως κατευθύνσεως.

    Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση αυτού του έκτακτου μέτρου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Με τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού στη Βουλή η Χ.Αλεξοπούλου (Φώτο)

    Με τους Αχαιούς εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε στη...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” στα 43 ο Αντώνης Πελέκης

    Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή...

    Πάτρα «Ένα σχολείο καθρέφτης μας» από το Ειδικό Δημοτικό Κωφών Βαρηκόων

    Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών Βαρηκόων σε συνεργασία με...

    Πάτρα: Όλα έτοιμα στο Πανεπιστήμιο για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

    Tο Πανεπιστήμιο Πατρών  έχει την τιμή και χαρά να...