Γεωργαράς, Μπιτσάκος και Αλμύρας στην Εθνική

    Ημερομηνία:

    Τρεις Πατρινοί, ο Αποστόλης Γεωργαράς του ΝΟΠ και ο Ανδρέας Μπιτσάκος, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΝΟΠ στο Περιστέρι και ο Ανδρέας Αλμύρας του που πέρυσι αγωνίστηκε στον Υδραϊκό έχουν κληθεί και συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο Κ19 που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Βελιγράδι.

    Μάλιστα, χθες, αγωνίστηκαν στο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την ομάδα Ανδρών του Ισραήλ.

    Η Ελλάδα νίκησε 11-10 και οι τρεις τους σκόραραν από μία φορά. Παρεμπιπτόντως ηλικιακά Αποστόλης Γεωργαράς και Ανδρέας Μπιτσάκος έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και στην Κ17.

    Επίσης στην Εθνική Κ19 έχει κληθεί και συμμετείχε στην προετοιμασία ο επίσης πατρινός Χρήστος Μπιτσάκος, που πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι, αλλά προχθές στο φιλικό με το Ισραήλ δεν χρησιμοποιήθηκε αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο άντρας που έζησε 29 χρόνια γυμνός σε ένα νησί

    Ο Masafumi Nagasaki ήταν 53 ετών όταν αποφάσισε να...

    Ο «δείκτης πίτσας» είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν

    Μπορούν οι παραγγελίες πίτσας να προβλέψουν γεωπολιτικές κρίσεις; Αυτή...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 27ΧΡΟΝΗ: Είχε ισχυρούς πόνους στην κοιλιά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και πέθανε

    Μουδιασμένη είναι η κοινωνία της Αμαλιάδας και της Ηλείας μετά τον...

    Γιατί και πού μειώνονται οι εβδομαδιαίες ώρες εργασίας – Τι ισχύει στην Ελλάδα

    Οι εργαζόμενοι στην Ευρώπη εργάζονται σταδιακά λιγότερες ώρες. Τα τελευταία 10...