Γεράσιμος Σκιαραδέσης: «Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλλει πολλούς ανθρώπους»

    Ημερομηνία:

    Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», σχολιάζοντας τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τα όσα συνέβησαν στα Mad VMA, μετά τον άγριο καβγά μεταξύ γνωστών τράπερς.

    Αναφορικά με τα Mad VMA, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως: «Με έχει απασχολήσει πολύ το συμβάν με τους τράπερς. Η οργάνωση δεν φρόντισε να μην υπάρξει κάποιο περιστατικό, και αντιθέτως μάλλον το πυροδότησε λίγο».

    Σχετικά με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και την επιστολή που υπέγραψαν οι ηθοποιοί, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις τόνισε: «Ήταν χρέος μου να υπογράψω την επιστολή σχετικά με τους χειρισμούς του Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη. Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλλει πολλούς ανθρώπους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Συναγερμός για τροχαίο με θύμα 6χρονο στα Ζαρουχλέϊκα

    Κινητοποίηση των Αρχών, νωρίτερα, στην Πάτρα, για διακομιδή ανήλικου...

    Το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

    Το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Πρόεδρος – Σεμιτέκολος Παναγιώτης Α’...

    Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο του Economist: «Τώρα τα οικονομικά μας είναι σε τάξη – Παράγουμε πρωτογενή πλεονάσματα»

    Σε συζήτηση με τον καθηγητή Οικονομικών στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης...

    ΑΧΑΪΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 46χρονο Θανάση Μπακόπουλο, πατέρα δύο παιδιών

    Θλίψη στα ΜΜΕ της Αχαΐας και της χώρας, προκάλεσε...