Γερμανός εκπαιδευτής ιππασίας παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες του

    Ημερομηνία:

    Στη φυλακή οδηγείται εκπαιδευτής ιππασίας που καταγγέλθηκε από ανήλικες μαθήτριές του για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

    Πρόκειται για 67χρονο υπήκοο Γερμανίας, ο οποίος απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου. Η δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερις περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών- εκ των οποίων η μία αφορά στην πράξη του βιασμού.

    Οι καταγγελλόμενες πράξεις, κατά τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., τελέστηκαν κατά το προηγούμενο έτος.

    Φλίγκος

    Απολογούμενος ο κατηγορούμενος εκπαιδευτής αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις, χωρίς όμως να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή που του «έδειξαν» το δρόμο προς τις φυλακές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...