«Για να πάμε την Αττική Μπροστά»: Το πρώτο μήνυμα Χαρδαλιά -Ρίχνεται στη μάχη για την Περιφέρεια

    Ημερομηνία:

    Στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών ρίχνεται ο Νίκος Χαρδαλιάς, διεκδικώντας την Περιφέρεια Αττικής.

    «Για να πάμε την Αττική Μπροστά» είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος έλαβε το χρίσμα από τη ΝΔ για να θέσει υποψηφιότητα στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

    Είχε προηγηθεί η απόφαση Μητσοτάκη να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Γιώργος Πατούλης, την οποία, όχι μόνο αποδέχθηκε ο νυν περιφερειάρχης, αλλά συνεργάζεται ήδη με τον κ. Χαρδαλιά.

    Στο πρώτο του μήνυμα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ζητά από τους ψηφοφόρους να τον εμπιστευθούν ώστε να πραγματοποιήσει το όραμά του για την Αττική.

    «Αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας. Κάθε πτυχή του έργου της Περιφέρειας ακουμπάει στη ζωή μας. Ζει στις γειτονιές μας. Κυκλοφορεί στους δρόμους που κυκλοφορούμε», τονίζει χαρακτηριστικά.

    Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά
    Φίλες και φίλοι,

    Σας ζητώ να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας εδώ.

    Γιατί τον Οκτώβριο, καλείστε να πάρετε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή σας.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας. Κάθε πτυχή του έργου της Περιφέρειας ακουμπάει στη ζωή μας. Ζει στις γειτονιές μας. Κυκλοφορεί στους δρόμους που κυκλοφορούμε.

    Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

    Μπορώ να σας πω για την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να περιγράψω το έργο που έγινε στην Πολιτική Προστασία και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας – αλλά δεν θα το κάνω τώρα.

    Τώρα, θέλω μόνο να σας πω ότι αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε.

    Και να δεσμευτώ πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου τη δώσετε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...