Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη βαφτίζουν την κόρη τους – Τι θα γίνει με τον γάμο τους

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το 14 μηνών κοριτσάκι τους θα πάρει δύο ονόματα, Βαλέρια και Ασημούλα.

    Το ζευγάρι δεν έχει βρει ακόμη την ακριβή τοποθεσία για το μυστήριο και περιμένει να γυρίσει στη χώρα μας προκειμένου να δρομολογήσει τις τελικές λεπτομέρειες. Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο Γιώργος Λιανός δεν πρόκειται να κάνει και γάμο με την σύντροφό του, συνδυάζοντάς τον με τη βάπτιση του καρπού του έρωτά τους.

     

    Ο Γιώργος Λιανός είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ, ωστόσο βρίσκεται και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και αυτή τη φορά πήρε μαζί του και τα άλλα τρία παιδιά του.

    Πρόσφατα, ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει δύο στιγμιότυπα με τη μικρή, η οποία «τρύπωσε» στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλεργίες: Γιατί τα παιδιά των πόλεων ταλαιπωρούνται περισσότερο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%89%ce%bd-%cf%84/

    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 12 χρόνια χωρίς τον Πατρινό Αμπετ Χασμάν

    Σαν σήμερα 15/05/2013 έφυγε ο 'Αριστος Μαιευτήρας Γυναικολόγος Γιατρός...

    Η μεγάλη αμερικανική αλυσίδα fast food που έρχεται στην Ελλάδα

    Ένα από τα πιο γνωστά brand της μεξικανικής street food κουλτούρας...

    Εφετείο για Μάτι: Στις 3 Ιουνίου θα εκδοθεί η απόφαση

    Στην τελική ευθεία για την έκδοση της ετυμηγορίας του...