Γιώργος Λιανός: Στην Ιταλία με τα τρία του παιδιά

    Ημερομηνία:

    Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι Αλβανών χθες το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όταν μια 52χρονη «έλουσε» με νέφτι τον 57χρονο σύζυγό της ο «οποίος κινδύνεψε να καεί ζωντανός.

    Ο γιος τους μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή και υποστηρίζει πως η μητέρα του δεν είχε πρόθεση να βάλει φωτιά στον 57χρονο.

    «Ήταν η μαμά. Τσακώθηκαν, βρήκε ένα μπουκάλι μπροστά της που αντί για νερό ήταν νέφτι, του το πέταξε και ο μπαμπάς άναψε τσιγάρο. Και με το που κάνει τσιγάρο γίνεται αυτό. Ήταν ένας οικογενειακός καβγάς, δεν έχει ξαναγίνει, ήταν η άτυχη στιγμή, του διαβόλου που λέμε», λέει ο νεαρός ο οποίος την ώρα του καβγά έλειπε από το σπίτι καθώς δούλευε.

    Παρούσα στο συμβάν ήταν η μικρή του αδελφή η οποία μαζί με τους γείτονες προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πατέρα της. Όπως τονίζει ο αδελφός της, οι γονείς τους δεν έχουν συχνά τόσο αγρίους καβγάδες και αποδίδει την ενέργεια της μητέρας του στο γεγονός ότι ο 57χρονος της μίλησε πολύ άσχημα.

    «Μπορεί και να το πέρασε για νερό. Επειδή ο πατέρας μου πίνει άλλες φορές του έχει ρίξει νερό και έχει ξυπνήσει. Το ίδιο πράγμα έκανε απλά πάνω στη θολούρα επειδή την προσέβαλε, την έβριζε πετάει αυτό, το νέφτι», αναφέρει ο ίδιος.

    Η 52χρονη οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών την ώρα που ο 57χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γεννηματάς με βαριά εγκαύματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...