Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού στην πρώτη τους φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα

    Ημερομηνία:

    Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού παντρεύτηκαν στο Κορωπί και πήραν το αεροπλάνο για την Πράγα, για το ταξίδι του μέλιτος.

    Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα, δύο ημέρες μετά τον γάμο τους σε κτήμα στο Κορωπί. Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και η σύζυγός του, η οποία πρόκειται να φέρει σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί, επέστρεψαν χθες Σάββατο (09-11-2024) στην Ελλάδα.

    Ο Γιώργος Πατούλης θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία με την Νάνσυ Κοιλού, όπου τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό.

    «Καλό υπόλοιπο Κυριακής με χαμόγελα, αισιοδοξία και αγάπη!» έγραψε ο κ. Πατούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

    Για την απουσία του Αλέξανδρου Πατούλη από τον γάμο, ο πατέρας του σημείωσε: «Δυστυχώς ο γιος του δεν ήρθε, παρόλο που οι σχέσεις είναι πολύ καλές με τον μπαμπά του. Εντάξει, είναι ένα μεγάλο παιδί, ένας άνδρας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το who is who των εμπρηστών

    Ανδρες που κινούνται με μοτοσικλέτες σε δασικές ή ημιδασικές...

    ΠΑΤΡΑ: Και το site του Πέτρου Κουσουλού κάνει λόγο για “φιάσκο” στην υπόθεση του 25χρονου

    TO ΠΡΩΤΟ https://www.ereportaz.gr/achaia-oi-martyries-pou-deichnoun-fiasko-gia-ton-emprismo-sto-girokomeio-tis-patras/ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ https://www.ereportaz.gr/patra-i-ekthesi-tis-pyrosvestikis-pou-katarriptei-to-afigima-tou-emprismou-sto-girokomeio/

    Ακρίβεια – Ράλι ανατιμήσεων στα τρόφιμα: Οι τιμές φρούτων, κρεάτων και ψαριών εκτοξεύονται

    Η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο με τους καταναλωτές να έρχονται αντιμέτωποι...