Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού στην πρώτη τους φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα

    Ημερομηνία:

    Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού παντρεύτηκαν στο Κορωπί και πήραν το αεροπλάνο για την Πράγα, για το ταξίδι του μέλιτος.

    Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα, δύο ημέρες μετά τον γάμο τους σε κτήμα στο Κορωπί. Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και η σύζυγός του, η οποία πρόκειται να φέρει σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί, επέστρεψαν χθες Σάββατο (09-11-2024) στην Ελλάδα.

    Ο Γιώργος Πατούλης θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία με την Νάνσυ Κοιλού, όπου τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό.

    «Καλό υπόλοιπο Κυριακής με χαμόγελα, αισιοδοξία και αγάπη!» έγραψε ο κ. Πατούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

    Για την απουσία του Αλέξανδρου Πατούλη από τον γάμο, ο πατέρας του σημείωσε: «Δυστυχώς ο γιος του δεν ήρθε, παρόλο που οι σχέσεις είναι πολύ καλές με τον μπαμπά του. Εντάξει, είναι ένα μεγάλο παιδί, ένας άνδρας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδικά έργα σε Λευκάδα και Αγρίνιο: Σε φάση ολοκλήρωσης οι κρίσιμες συνδέσεις

    Μετά από παύση εργασιών σχεδόν δύο μηνών, επανεκκινούν τις επόμενες...

    Κλιματική κρίση: Πολύ πιθανό ένα νέο ρεκόρ ζέστης έως το 2030

    Υπάρχει 80% πιθανότητα οι παγκόσμιες θερμοκρασίες να καταρρίψουν τουλάχιστον...

    Πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις ετοιμάζει η ΑΑΔΕ

    Σε νέα εποχή περνά το σύστημα αγροτικών ενισχύσεων και...

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για την αργία του Αγίου Πνεύματος

    Ενημέρωση για την αργία του Αγίου Πνεύματος από τον...