Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού στην πρώτη τους φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα

    Ημερομηνία:

    Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού παντρεύτηκαν στο Κορωπί και πήραν το αεροπλάνο για την Πράγα, για το ταξίδι του μέλιτος.

    Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα, δύο ημέρες μετά τον γάμο τους σε κτήμα στο Κορωπί. Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και η σύζυγός του, η οποία πρόκειται να φέρει σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί, επέστρεψαν χθες Σάββατο (09-11-2024) στην Ελλάδα.

    Ο Γιώργος Πατούλης θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία με την Νάνσυ Κοιλού, όπου τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό.

    «Καλό υπόλοιπο Κυριακής με χαμόγελα, αισιοδοξία και αγάπη!» έγραψε ο κ. Πατούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

    Για την απουσία του Αλέξανδρου Πατούλη από τον γάμο, ο πατέρας του σημείωσε: «Δυστυχώς ο γιος του δεν ήρθε, παρόλο που οι σχέσεις είναι πολύ καλές με τον μπαμπά του. Εντάξει, είναι ένα μεγάλο παιδί, ένας άνδρας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θα έδινες τους κωδικούς των social media στη σχέση σου;

    Είσαι μερικούς μήνες σε μια νέα σχέση και όλα...

    ΠΑΤΡΑ: Του χρόνου τέτοια εποχή οι αντιδρομήσεις…

    Το καλοκαίρι του 2026 θα είμαστε έτοιμοι για να...

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    «Είμαι 42 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ έρωτα. Είναι πια πολύ αργά;»

    ΗSophia Benoit, είναι relationship και sex editor. Άρθρα της...