Γιώργος Τσαλίκης: Έχω λάβει αμοιβή 23.000 ευρώ για μία εμφάνιση – Οι δύσκολες στιγμές με τη σύζυγό του

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο “After Dark” ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος στο δωμάτιο εξομολόγησης ήταν αποκαλυπτικός. Όπως είπε έχει λάβει αμοιβή από μεγάλο δήμο ένα και μόνο event, πριν την κρίση, 23.000 ευρώ.

    Στη γυναίκα του Δώρα αφιέρωσε το νέο τραγούδι “Σου χρωστάω πολλά”, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί “άσχημο” φλερτ από μια επώνυμη, η οποία είπε κάτι άσχημο για τη Δώρα στην οποία ζήτησε συγγνώμη έπειτα από χρόνια.

     

     

    “Ποτέ δεν σκεφτήκαμε χωρισμό. Έχουν συμβεί πολλά χοντρά στην ζωή μας και δύσκολες στιγμές. Έχω στο μυαλό μου στιγμές σαν ταινία που δεν θέλω να τις ζήσει κανείς. Έχω περάσει βράδυ από τις 4 το πρωί έως τις 9, όταν ήταν έγκυος η Δώρα, που ήμουν γονατισμένος σε μία εικόνα μπροστά και προσευχόμουν να μην με καταλάβει η Δώρα για να της δώσω μισό ηρεμιστικό. Μου το είχε δώσει ο γυναικολόγος γιατί έπρεπε να της πω ότι ο αδεlφός της πεθαίνει. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Έλεγα δώσε μου δύναμη να μπορέσω να την κοροϊδέψω και να πάρει το χάπι για να μην χάσει το παιδί.. Ο θάνατος του Γιώργου την συννέφιασε πολύ και της πήρε καιρό να βρει το απόλυτο κέφι της” περιέγραψε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ζωή της «serial killer ηγουμένης» Μαριάμ Σουλακιώτη εμπνέει ταινία τρόμου – Ξεκινούν τα γυρίσματα στην Ελλάδα

    Τα γυρίσματα της ταινίας «Sound of Silence», ενός ατμοσφαιρικού...

    Πάτρα: Όταν η τέχνη γίνεται προσφορά: Μεγάλη συναυλία στήριξης για τους πυρόπληκτους

    Μέσα σε μια ατμόσφαιρα συγκίνησης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε το...

    Tο ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόπειρα πολιτικής δίωξης σε βάρος του

    Για τη διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή σε βάρος του...

    Ο αρχηγός της απάτης με τα καζίνο… και η σχέση του με την Πάτρα! O “A.A.” και… το γνωστό γυμναστήριο

    Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα σαλόνια τόσο της...