Γκαφατζής διαρρήκτης μπούκαρε σε ψητοπωλείο, άρπαξε άδεια ταμειακή, «έφαγε» τούμπα και του έπεσε το κινητό

    Ημερομηνία:

    Μια επεισοδιακή διάρρηξη εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Δασκάλων στη Ρόδο σήμερα τα ξημερώματα.

    Φλίγκος

    Ο διαρρήκτης μπούκαρε στο κατάστημα με καλυμμένο πρόσωπο και κράνος, ωστόσο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας, τα πλάνα από τις οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Η εισβολή έγινε μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό καθώς έσπασε το τζάμι της πόρτας με σφυρί και όρμησε μέσα. Στόχος του ήταν η ταμειακή μηχανή, την οποία πήρε και εξαφανίστηκε.

    Δεν υπολόγισε όμως πως η ταμειακή μηχανή ήταν άδεια με την επιχείρηση να μετρά μόνο υλικές φθορές από την διάρρηξη. Στα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δεν περνά απαρατήρητη και η «γκάφα» του μάλλον αγχωμένου δράστη, ο οποίος στην προσπάθειά του να φύγει βιαστικά, γλίστρησε και έπεσε. Μάλιστα, μετά την «τούμπα» του έπεσε και το κινητό, το οποίο και άφησε μέσα στο μαγαζί.

    ICECAP

    Δείτε τα βίντεο:

    Γκαφατζής διαρρήκτης στην Ρόδο


    Το Rodosreport αναφέρει πως ο διαρρήκτης που έφθασε με μηχανάκι στο κατάστημα και πιθανόν να είχε και συνεργό χτύπησε και δεύτερο ψητοπωλείο στην Ανάληψη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελληνικό: «Χωρίς να φταίω με βγάζουν δολοφόνο», λέει η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό

    Συνεχίζονται οι έρευνες του  Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τις συνθήκες θανάτου τριών μελών...

    Αυτοκτονία Βιρτζίνια Τζούφρι: «Ήταν σε απόγνωση»

    Η Βιρτζίνια Τζούφρι, από τα πιο γνωστά θύματα του...

    Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Ηλία Γεωργάκη

    Το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου- συγγραφέα Ηλία Γεωργάκη θα...

    Ο Νετανιάχου μοιάζει να μην χωρά πλέον στα σχέδια Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου έχουν, πέρα από πολιτικούς, και προσωπικούς δεσμούς...