Γκάμπι Πετίτο: Στον καταζητούμενο Λόντρι ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα – Δείτε φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Το FBI επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι τα λείψανα που βρέθηκαν σε ένα  πάρκο της Φλόριντα είναι αυτά του αγνοούμενου φυγά Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος καταζητούταν μετά τον θάνατο της κοπέλας του Γκάμπι Πετίτο.

    «Στις 21 Οκτωβρίου 2021, μια σύγκριση οδοντιατρικών αρχείων επιβεβαίωσε ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν στο Πάρκο Myakkahatchee Creed Environmental, στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα είναι εκείνα του Μπράιαν Λόντρι», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωση.

    brian-laundrie-identified-39

     

    Τα λείψανα βρέθηκαν περίπου 40 λεπτά πεζοπορίας στο βαλτώδες πάρκο, όπου ο Λόντρι πήγε μια βόλτα αφού έφυγε από το σπίτι των γονιών του στις 13 Σεπτεμβρίου, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του North Port, Τζος Τέιλορ.

    laundrie-05-1

     

    Η φρικτή ανακάλυψη ήρθε μετά την κλήση των γονιών του Λόντρι στο «Myakkahatchee Creek Environmental Park» νωρίς την Τετάρτη, όπου ο οικογενειακός δικηγόρος Στιβ Μπερτολίνο είχε επιβεβαιώσει ότι είχαν βρεθεί «ορισμένα ίχνη» που ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι.

    laundrie-02

    Το πάρκο βρίσκεται δίπλα στο Carlton Reserve έκτασης 25.000 στρεμμάτων, όπου οι αρχές αναζητούσαν από τις 18 Σεπτεμβρίου τον Λόντρι.

    FLorida-Laundrie-Myakkahatchee-Creek-park-Oct21

    Ο 23χρονος ήταν ο μοναδικός ύποπτος για την εξαφάνιση και τον θάνατο της 22χρονης κοπέλας του.

    brian-laundrie-chameleon8-1

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...