Γλυκά Νερά: Το 11 μηνών μωρό στην αγκαλιά του αστυνομικού μετά το έγκλημα

    Ημερομηνία:

    Μία φωτογραφία -γροθιά στο στομάχι δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης.

    Στην εικόνα φαίνεται το 11 μηνών μωρό της 20χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στα Γλυκά Νερά να είναι ασφαλές στην αγκαλιά του αστυνομικού.

    Το μωρό βρίσκεται έξω από το σπίτι όπου έζησε μία κόλαση μαζί με τους γονείς του, ενώ ήταν δίπλα στη μητέρα του όταν οι αδίστακτοι ληστές της αφαιρούσαν για πάντα τη ζωή για… 15.000 ευρώ.

    Μπορεί η εικόνα να είναι θολή, ωστόσο ακόμη κι έτσι η συγκίνηση αλλά και η ανακούφιση του αστυνομικού που το μωρό είναι ασφαλές στην αγκαλιά του είναι εμφανής.

    «Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας», έγραψε ο κ. Καλιακμάνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Fake news η έκτακτη εισαγωγή του Μάκη Βορίδη σε νοσοκομείο

    Fake news περί έκτακτης εισαγωγής του κ. Μάκη Βορίδη σε νοσοκομείο...

    Στα χέρια των 35αρηδων ο ΣΥΡΙΖΑ: Καλπάκης νέος Γραμματέας, Ζαχαριάδης ως Εκπρόσωπος Τύπου

    Στην επόμενη γενιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραδίδει ο...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν γνωστό δημοσιογράφο για εκβιασμό υφυπουργού

    Συνέλαβαν δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη ιστοσελίδας  του Βόλου ο οποίος...

    Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

    Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η...