Γλυκά Νερά: Τρίτη διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν – Τι ισχυρίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

    Ημερομηνία:

    Για τρίτη φορά διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 8 Μαΐου λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

    «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορός μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο, ενώ συνεργάτιδα του γραφείου του Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη προσκόμισε έγγραφα από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη την Παρασκευή ο δικηγόρος.

    Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε επίσης να μην οριστεί συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, καθώς θα συμμετέχει σε αυτές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο Buongiorno: «Έχω ένα θέμα μια πάθηση στα μάτια»

    Η παρουσιάστρια είχε ένα θέμα με το μάτι της,...

    Δυτική Αχαϊα: Εντοπίστηκαν… ανύπαρκτα πρόβατα!

    του Αχιλλέα Ροδίτη Οργιάζει η υπόθεση των ανύπαρκτων δηλωμένων αιγοπροβάτων...

    Στη φυλακή ο 46χρονος Πατρινός! Είχε τον ρόλο του “ψαρά” θυμάτων

    Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν πέντε από τους συνολικά 24...

    Αντώνης Χαροκόπος: Στήριξη στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ

    Στην τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, για...