Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: Συνάδελφος μού πέταξε τα πράγματα από το καμαρίνι

    Ημερομηνία:

    Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τις μεγάλες επιτυχίες της και τα περίεργα περιστατικά που έζησε, μίλησε γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA και την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

    Φλίγκος

    Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι υπήρξε συνάδελφος που της πέταξε τα πράγματα από το καμαρίνι.

    Ο λόγος για τη Λίτσα Γιαγκούση, η οποία, δήλωσε, μιλώντας για τον ανταγωνισμό και τις σχέσεις που με τους συναδέλφους: «Mου έχει συμβεί να μου πετάξει συνάδελφος τα πράγματα από το καμαρίνι. Έπαθα σοκ. Με αυτή την κοπέλα γίναμε φίλες».

    Στη συνέχεια ανέφερε πως δεν μετάνιωσε που δεν έγινε μητέρα διότι πολύ απλώς δεν έτυχε.

    «Έτυχε να μην κάνω παιδί. Δεν μου λείπει. Διοχετεύω την αγάπη μου στα ζωάκια. Σκεφτόμουν να υιοθετήσω παιδάκι αλλά τώρα δεν το σκέφτομαι», σημείωσε για τη μητρότητα.

    Λίτσα Γιαγκούση

    ICECAP

    Η Λίτσα Γιαγκούση για τις επιτυχίες της

    Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του 1981, λέγοντας πως επηρεάστηκε από τις φίλες μου και δήλωσε συμμετοχή.  Επίσης, αναφέρθηκε σε τραγούδια της.

    «Για το τραγούδι ‘’όταν βλέπω αεροπλάνα’’ κάναμε γύρισμα 10 ώρες. πολύ γέλιο. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε από τα γέλια», ανέφερε, ενώ για την “απιστία” είπε ότι είναι από τις μεγαλύτερές της επιτυχίες.

    Τέλος, είπε ότι το τραγούδι «Χαλάλι σου»  ήταν να μην μπει στον δίσκο της, καθώς «είχα τότε πρόβλημα με τη φωνή μου».

    Ο θαυμαστής που ήθελε να της φιλήσει τα πόδια

    Όταν ρωτήθηκε για ακραίες  εκδηλώσεις θαυμασμού που αντιμετώπισε στην καριέρα της, αποκάλυψε ένα περιστατικό.

    «Έχει ανέβει πελάτης στην πίστα και ήθελε να μου φιλήσει τα πόδια» ανέφερε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η τέως βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο Παύλος Ντε Γκρες τίμησαν την Κάλλας

    Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην οδό...

    Κώστας Ζουγανέλη: «Τελευταίος χορός»

    Ο Κώστας Ζουγανέλης υπήρξε για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες ο μύθος της...

    Σε έναν διαφορετικό αγώνα ο Παύλος Μαρινάκης

    Ο Παύλος Μαρινάκης έβαλε τα κυριακάτικα ρούχα του, έβγαλε...

    ΠΑΤΡΑ: Φιλολογικό μνημόσυνο Σταύρου Ιντζεγιάννη

    Στο πλαίσιο των Φιλολογικών βραδινών της Εταιρείας Λογοτεχνών ι...