GNTM 5 – Συγκλονίζει η Έβελυν: 20 άτομα με χτύπησαν και με έβγαζαν βίντεο

    Ημερομηνία:

    Η Έβελυν συμμετείχε στο GNTM 5 έως το bootcamp, καθώς δεν τα κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων. Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού του Star μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τα όσα έχει ζήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδρασή της, όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν πέρασε στο σπίτι του ριάλιτι.

    «Ευχαριστήθηκα το GNTM. Ήταν η πρώτη εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση και τον διαγωνισμό. Είχα πάει κατενθουσιασμένη, χωρίς να μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Δεν μετανιώνω το ξέσπασμα που είχα, γιατί έχω μάθει στην ζωή μου ό,τι επιθυμώ να το κατακτώ. Ήταν η έκφραση μου, έτσι ένιωθα έτσι έκανα», είπε η Έβελυν.

    Και ανέφερε στην συνέχεια: «Απογοητεύτηκα που δεν συνέχισα στο GNTM, γιατί πιστεύω στις δυνάμεις μου», ενώ εξομολογήθηκε πως «Καθημερινά λαμβάνω πολλά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι, όταν ήμουν 13, 20 άτομα με χτύπησαν στο ξύλο και με έβγαζαν βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο. Εγώ έλεγα ότι δεν θα αφήσω κάποιον να με επηρεάσει γιατί είμαι αυτό που είμαι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το κορίτσι του Καλημέρη θα λέει… καλημέρα με τον Λιάγκα

    Η νέα αγαπημένη του Τζώνη Καλημέρη δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα! Αλλο ένα όνομα...

    Φουσκώνουν τα νούμερα, φουσκώνει και ο Τάιλερ! Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο!

    Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο! Το ζεύγος Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ είναι φανατικοί της...

    Τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν απομονωμένη παραλία στην Κέρκυρα και χάθηκαν – Βρέθηκαν σώες

    Επιχείρηση για τον εντοπισμό 2 τουριστριών στην περιοχή των Λιαπάδων στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν...

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημιουργεί τη δική της συλλογή εμπνευσμένη από την προσωπική της ιστορία δύναμης

    Ενα νέο εγχείρημα ξεκίνησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που αποτελεί σύμβολο...