• Επικοινωνία

Γωγώ Τσαμπά εξομολογείται: «Δεν περίμενα να έρθει το δικό μου τέλος από το ποτό» – Πήγα να πέσω σε αυτοκίνητο με οικογένεια

Ημερομηνία:

Στην κάμερα της εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Γωγώ Τσαμπά. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εθισμό της με το αλκοόλ, αλλά και στο περιστατικό που την έκανε να αλλάξει την σχέση της με το ποτό.

«Σίγουρα η νύχτα παίζει το ρόλο της, αλλά το θέμα είναι να είσαι λίγο επιρρεπής. Με κουμαντάριζε το αλκοόλ. Το έβλεπα, τέλος. Είπα εγώ το τέλος, δεν θα περίμενα να έρθει το δικό μου το τέλος από το ποτό», εξομολογήθηκε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

ICECAP

Στην συνέχεια η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο παρ’ ολίγον ατύχημά που είχε με το αυτοκίνητό της, το οποίο την έκανε να κόψει το ποτό.

Η Γωγώ Τσαμπά σχολίασε λίγο αργότερα την απώλεια των περιττών της κιλών και εξομολογήθηκε πως αφορμή για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση στάθηκε ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US. «Το παλεύω με τα κιλά. Αυτό που με δελέασε ήταν ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Πήγα την χρονιά που δεν υπήρχε δουλειά στο J2US, έκανα και αυτό που ξέρω, έμαθα καινούρια πράγματα, έκανα καινούριους φίλους, οπότε μέσα από όλο αυτό ξεκίνησα στο ότι θέλω να κάνω πράγματα για εμένα. Να αλλάξω εγώ, για εμένα», είπε.

Φλίγκος

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Το Time για τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο για το 2025

Το περιοδικό Time ανακοίνωσε τη φετινή του λίστα με...

Νίκος Ρωμανός: Εισαγγελική πρόταση για παράταση της προφυλάκισής του

Παράταση της προσωρινής κράτησης για ένα επιπλέον εξάμηνο ζητά...

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ! Ξαναχτύπησαν οι «ταλιμπάν» της Πάτρας!

Οι γνωστοί «ταλιμπάν» της Πάτρας χτύπησαν και πάλι. Αυτή...

ΠΑΤΡΑ: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Το εορταστικό Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων της Πάτρας έχει ως...