Γούτος: «Η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να ελέγχεται από πουθενά; »

    Ημερομηνία:

    Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, με αφορμή ανακοίνωση του Δήμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη με τους πανηγυρισμούς της για την μεταφορά των απορριμμάτων, που επέλεξε και η οποία εμπεριέχει έκπτωση μόνο 1%!

    Δεν μπορεί ή εσκεμμένα δείχνει να μην θέλει να αντιληφθεί, πως η σύμβαση που πάει να υπογράψει, όσο κι αν είναι αποτέλεσμα μια νόμιμης διαδικασίας, δεν είναι συμφέρουσα για τον Δήμο και τους δημότες.

    Όσο συνεχίζει να κλείνει τα μάτια σε αυτή την μόνη αλήθεια, καθίσταται επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Δήμου. Σε ότι αφορά στην αντίδραση της Δημοτικής Αρχής, για την επιλογή του μέλους της Δημοτικής μας Παράταξης – δημοτικού  συμβούλου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου, να ζητήσει από την Δικαιοσύνη να διερευνήσει το θέμα μαζί και άλλες τρεις υποθέσεις, με στοιχεία που θα προσκομίσει γι’ αυτές, είναι τουλάχιστον αντιδημοκρατικό και κόντρα στο θεσμικό ρόλο των αιρετών να αντιδρά όπως αντιδρά, ενώ η Δημοτική Αρχή ουδόλως κατηγορείται για την διαχείριση αυτών των υποθέσεων.

    Εκτός και δεν θέλει να ελέγχεται από πουθενά; Η τρομοκράτηση αιρετών και δημοτών από την Δημοτική Αρχή παραμένει…μόνιμο χούι της!».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλιμάκιο της Ν.Κ. της «Νίκης», σε πυρόπληκτα χωριά του Ερυμάνθου

    Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Κοινότητας Αχαΐας της «Νίκης», αποτελούμενο από...

    Φιλολογικό Μνημόσυνο για τον Σταύρο Ιντζεγιάννη

    Στα πλαίσια των Φιλολογικών βραδινών που διοργανώνει η Εταιρεία...

    Κινδυνεύει η Αχαΐα να γίνει «Βούτες»;

    Εντυπωσιασμό και ανησυχία προκάλεσαν σε όλη τη χώρα οι...

    ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησαν τα μπάνια στην Πλαζ

    Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι με τον...