Γρηγορία Μεθανίτη: «Έκανα πολλά χρόνια να μπω σε λεωφορείο γιατί με χούφτωναν συνεχώς»

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Porto Leone» αλλά και τη φετινή της παρουσία στο θέατρο, η Γρηγορία Μεθανίτη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Alpha και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, αποκαλύπτοντας περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη κατ’ επανάληψη στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

    Όπως χαρακτηριστικά είπε, «μόνο το να είσαι γυναίκα σε αυτή την πόλη σου δημιουργεί μια πολύ έντονη οργή. Ναι, έκανα πολλά χρόνια να μπω σε λεωφορείο γιατί με χούφτωναν συνεχώς. Συνεχώς. Μέχρι που κάποια στιγμή είπα… αποκλείεται. Πήρα ένα ποδήλατο και είπα ότι όλα θα τα κάνω μ’ αυτό».

    Αναφερόμενη στη φετινή της συνεργασία με τον Γιώργο Νανούρη στην παράσταση «Η Κουζίνα», περιέγραψε με χιούμορ ένα περιστατικό από τη σκηνή: «Φέτος ήμασταν την “Κουζίνα” με τον Γιώργο Νανούρη, τρέχαμε πίσω από τον πάγκο και τρέχαμε και μπροστά. Ε, μπροστά παθαίνω ρήξη αστραγάλου, τρέχω πίσω, κάθομαι κάτω για να μη με βλέπει το κοινό, λέω “α γαμ…ο” και ξανασηκώνομαι και ξανατρέχω».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...