Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του εκπαιδευτικού Γιάννη Γαλανόπουλου

    Ημερομηνία:

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση:

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την πρόωρη απώλεια του δασκάλου και Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, από τον Άνω Αλισσό, με τον οποίο τους συνέδεαν φιλικοί δεσμοί από τα νεανικά και φοιτητικά τους χρόνια.
    Ο Γιάννης Γαλανόπουλος συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης, αφιερωμένης στην εκπαίδευση, υπήρξε φωτεινό παράδειγμα παιδαγωγού, με ήθος, σεμνότητα, γνώση και αγάπη για τους μαθητές του. Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία, ενώ ξεχώριζε για την εργατικότητα, την καλοσύνη και την ανθρωπιά του.
    Ο Δήμαρχος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και στα παιδιά τους, στους συναδέλφους και μαθητές του στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, στα αδέλφια του και ιδιαίτερα, στον αδελφό του, Ανδρέα Γαλανόπουλο, πρώην Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας και νυν Διευθυντή του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην ΜΕΘ Ζακύνθου ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

    Ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής...

    Αναστάτωση σε σχολείο του Βόλου: Καθηγητής κλείδωσε μαθητές στην τάξη για να κάνει μάθημα

    Στο σχολείο μαζί με τα παιδιά τους πήγαν χθες...

    Πιλοτές πολυκατοικιών: Ποιος έχει δικαίωμα στάθμευσης και ποιες είναι οι νέες ρυθμίσεις

    Η αναζήτηση θέσεων στάθμευσης αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» για...