Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Ήταν πρώην μοντέλο

    Ημερομηνία:

    Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) μία γυναίκα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

    Την άτυχη κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι, η οποία ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

    Η γυναίκα, ηλικίας άνω των 40 ετών, φέρεται να ήταν πρώην φωτομοντέλο, που είχε συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές. Το όνομά της ήταν Χρύσα Πρωτόπαπα.

    proliptikes

    Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, πριν μερικά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας πέθανε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Παράλληλα, πριν δυο χρόνια πέθανε και ο πατέρας της.

    Μετά από αυτό, η κοπέλα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από δύο εβδομάδες, μάλιστα, φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

    Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ράμα και Μπερίσα «παίζουν» προεκλογικά με την Ελλάδα για να εξωραΐσουν την εικόνα τους

    Για το αλβανικό πολιτικό σύστημα, οι εκλογές είναι κάθε...

    Διαψεύδει το Reuters ο Λευκός Οίκος: Fake news τα περί απελάσεων 240.000 Ουκρανών προσφύγων από τις ΗΠΑ

    Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία...

    ΠΑΤΡΑ: Νέος χώρος για εξετάσεις οδηγών δικύκλων – Ικανοποίηση από τον πρόεδρο των Σχολών Οδηγών

    Ενα αίτημα αρκετών μηνών από το Σωματείο Εκπαιδευτών Σχολών...