Γυναικοκτονία στις Σέρρες: Συγκλονίζει ο γιος της 52χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της – «Ο μπαμπάς μου πήρε τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου»

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στις Σέρρες από τη δολοφονία της 52χρονης γυναίκας από τον 59χρονο σύζυγό της, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

    Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 14 ετών και βρίσκεται στη φυλακή.

    Αναφερόμενος στη στιγμή που πληροφορήθηκε για τη δολοφονία της μητέρας του, ο ίδιος περιγράφει: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη (στιγμή), φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Το πρώτο πράγμα που με απασχόλησε εκείνη τη στιγμή ήταν να επικοινωνήσω με την αδελφή μου».

    Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του κρατούσε από το μακρινό 2009. «Με κατήγγειλε γιατί τσακωνόταν με τη μητέρα και μπήκα στη μέση 2-3 φορές», προσθέτει.

    Τέλος, ο γιος υποστηρίζει ότι ο λόγος που «έμπλεξε» και μπήκε στη φυλακή ήταν γιατί ήθελε να μαζέψει χρήματα με στόχο να βοηθήσει τη μητέρα του, ώστε να φύγει από το σπίτι και να γλιτώσει από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του.

    Η τραγωδία ξεκίνησε το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου λίγο πριν τις 9, όταν ο 59χρονος κάλεσε ο ίδιος της αρχές και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει τη σύζυγό του. Ο 59χρονος φέρεται πρώτα να χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο και στη συνέχεια να τη στραγγάλισε.

    Τηλεφωνώντας στην αστυνομία, ενημέρωσε πως πρόκειται να αυτοκτονήσει κι έπειτα πήγε σ’ ένα εγκαταλελειμμένο ποιμνιοστάσιο κι έβαλε φωτιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, η κόρη τους είχε παντρευτεί και ζούσε στη Γερμανία, ενώ ο γιος τους βρισκόταν στις φυλακές για υπόθεση με ουσίες.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίσκεψη Παπανδρέου στα Τσουκαλέικα

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. -...

    Με λαμπρότητα και συγκίνηση τιμήθηκαν τα 20 χρόνια αρχιερατείας του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου

    Με την συμπλήρωση 20 ετών αρχιερατείας του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών...
    Best Shop