Γυναικοκτονία στον Βόλο: Σκότωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από νέα γυναικοκτονία, με θύμα 86χρονη, που σημειώθηκε σε γειτονιά του κέντρου. 

    Δράστης φέρεται να είναι ο 87χρονος σύζυγός της, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό μετά την ανακάλυψη των πτωμάτων των δύο ηλικιωμένων μέσα στο διαμέρισμά τους.

    Το ζευγάρι των ηλικιωμένων ζούσε μόνο του και τις Αρχές κάλεσε γείτονας που είχε να τους δει δύο ημέρες και είχε αρχίσει να γίνεται αντιληπτή δυσοσμία.

     Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και με κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος. Εντόπισαν την γυναίκα νεκρή με τραύμα από κυνηγετικό όπλο και σε άλλο σημείο τον σύζυγό της με τραύμα στο κεφάλι και την καραμπίνα δίπλα του.

    Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ η έρευνα και προανάκριση από την Ασφάλεια Βόλου βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ληφθούν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντός τους για να διαπιστώσουν τι μπορεί να οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.

    Όπως αναφέρει ο Ταχυδρόμος, στο σημείο έχει κληθεί κι αναμένεται να μεταβεί από τη Λάρισα η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε τελέστηκε το έγκλημα και στη συνέχεια η αυτοχειρία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαζικά σπεύδουν οι Τούρκοι για ψώνια στα ελληνικά σούπερ μάρκετ – Τι αναφέρει δημοσίευμα της γείτονος χώρας

    «Οι Τούρκοι πηγαίνουν με λεωφορεία στα σούπερ μάρκετ της γείτονος, γεμίζουν...

    Πάτρα – φωτό: Εικόνες ντροπής στο Ίδρυμα Κωφών

    Εικόνες ντροπής στο Ίδρυμα Κωφών που στεγάζεται το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ....

    Πάτρα: Πώς και έφυγαν οι αγρότες;

    Μετά από 50 ημέρες κινητοποιήσεων, οι αγρότες της Αχαΐας...

    Πάτρα: Για δέκα περίπου ημέρες παρέμενε ανοιχτή η τρύπα

    Για δέκα περίπου ημέρες παρέμενε ανοιχτή η τρύπα που...