Αν ψάχνεις το τέλειο παπούτσι για να κυκλοφορείς στο σπίτι σου και να περπατάς άνετα μέχρι το σουπερμάρκετ, η Molly Goddard έχει τη λύση. Η σχεδιάστρια πίσω από μερικά από τα ωραιότερα τούλινα φορέματα της μόδας δίνει το μαγικό της άγγιγμα στην πρακτική μπότα και παντόφλα Ugg. Σε ζωηρό κόκκινο, ζεστό ροζ και πράσινο, τα Ugg σχέδια της Goddard μεταφράζουν το πλούσιο στυλ της σε ένα πολύ λειτουργικό – και πολύ άνετο – παπούτσι.

«Η Ugg μας πλησίασε στην αρχή του lockdown όταν ο κόσμος έμοιαζε σαν να κλείνει και όλα έδειχναν πολύ απαισιόδοξα, έτσι όταν μας ζητήθηκε να συνεργαστούμε αισθανθήκαμε πολύ τυχεροί», λέει η Goddard. «Έχω ένα ζευγάρι Classic Mini Ugg που με κράτησε ζεστή και άνετη όλο το χρόνο. Αφού είδα τις προηγούμενες συνεργασίες της Ugg, ότι ήξερα υπήρχε ένα ευρύ πεδίο στο σχεδιασμό, οπότε έμοιαζε μια συναρπαστική ιδέα. ”

Η σχεδιάστρια φαντάστηκε τις Ugg ως συμπλήρωμα της συλλογής της για την άνοιξη 2021 η οποία περιελάμβανε πλεκτά με μοτίβα σκακιέρας και πλούσια φορέματα με βολάν, χρησιμοποιώντας την ίδια παλέτα χρωμάτων και αίσθηση αναλογίας στα παπούτσια. Ως εκ τούτου, οι παντόφλες στολίστηκαν με πολύχρωμη γούνα και τα mules υψώθηκαν σε δεκάποντες πλατφόρμες. Ακόμη και η μίνι Ugg μπότα, το αγαπημένο στυλ των διασημοτητων, επαναπροσδιορίστηκε με μικροσκοπικές λεπτομέρειες λουλουδιών.

Όσον αφορά τη συνεργασία, η Molly είπε: «Μου αρέσει να δουλεύω με υλικά, χρώματα και υφές που έρχονται σε αντίθεση και νιώθω ότι οι εικόνες της καμπάνιας (η κύρια φωτογραφία, που έχει σχεδιαστεί από την Alice Goddard και φωτογραφήθηκε από τον Theo Sion) το καταγράφουν τέλεια.»

Η συλλογή Molly Goddard x Ugg είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση και τα ζευγάρια είναι περιορισμένα.