Hλικιωμένος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες

    Ημερομηνία:

    Αλγεινή εντύπωση και αντιδράσεις προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή από την Κω, σχετικά με έναν ηλικωμένο άνδρα, ο οποίος έστελνε μέσω των social media, μηνύματα ερωτικου περιεχομένου, σε ανήλικα κορίτσια.

    Το βράδυ της 31ης Μαρτίου 2023 συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 75χρονος ημεδαπός ο οποίος μέσω του instagram έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε 3 ανήλικα κορίτσια.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “δημοκρατικής” ο 75χρονος αναζητούσε ανήλικα μέσω της εφαρμογής στην Κω, ζητούσε να τον ακολουθήσουν (follow) και εν συνεχεία ξεκινούσε να τους στέλνει μηνύματα προτείνοντας τους σταδιακά να συμμετέχουν σε ακόλαστες πράξεις.

    Η έρευνα ξεκίνησε μετά την καταγγελία της οικογένειας ενός ανήλικου κοριτσιού και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εμπλέκεται σε ακόμη δύο όμοιες υποθέσεις με θύματα ισάριθμα ανήλικα κορίτσια από την Κω.

    Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...