Η 7χρονη Θεώνη, από το Αίγιο, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία συγκλόνισε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

    Ημερομηνία:

    Ως το Αίγιο ταξίδεψε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για να γνωρίσει από κοντά την 7χρονη Θεώνη, ένα υπέροχο φωτεινό πλάσμα, που πάσχει από μυική ατροφία και δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά αποδεικνύει ότι η δύναμη και η αγάπη ανθίζουν εντός μας στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

    Η μικρή Θεώνη μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία που την δένει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μας έστειλε  ένα συγκλονιστικό μήνυμα: “Δεν γίνεται να το βάζεις ποτέ κάτω! Να συνεχίζουν όλοι μέχρι τέλους”!

    Μια πρωτοποριακή θεραπεία που ακολουθεί, της δίνει την ελπίδα να αντιμετωπίσει τη ζωή με αισιοδοξία, ενώ η σπάνια πάθησή της δεν την εμποδίζει να κυνηγήσει τα όνειρά της και να φωτίζει τον κόσμο με το χαμόγελό της.

    Το μεσημέρι της Πέμπτης  το υπέροχο κοροτσάκι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” σε ρόλο συμπαρουσιάστριας και για μια ακόμα φορά “έκλεψε” καρδιές.

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Γιορτινή βραδιά από την ΕΛ.Ε.Α.ΝΑ – φωτο

    Με εξαιρετική επιτυχία και σε ένα κλίμα άκρως γιορτινό...

    «Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής του Fipster έκανε αποκαλύψεις. Αποκάλυψε...

    Πατρών – Πύργου: Οι ρομά στα Βραχνέϊκα και την Δυτική Αχαϊα… πήραν 17 εκατ. ευρώ για να φύγουν – Δημοσίευμα της “Καθημερινής”

    Τουλάχιστον 57% περισσότερο κόστισε η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας...

    Μαρτίκας για Παντελίδη: «Σε μια βίλα παράνομου τζόγου τον πότισαν και έχασε όλα τα λεφτά του σε στημένο παιχνίδι»

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στην...