Η Α. Διαμαντοπούλου παρουσίασε τις προτάσεις για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κοινωνικού Κράτους στην Ευρώπη

    Ημερομηνία:

    Στις Βρυξέλλες , η Άννα Διαμαντοπούλου με την ιδιότητα της ως πρόεδρος της «Επιτροπής Σοφών» που συνέστησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παρουσίασε χθες, την έκθεση με τις προτάσεις για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και το Μέλλον του Κοινωνικού Κράτους της ΕΕ μέχρι το 2030.

    Σε μία μεγάλη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ο Ευρωπαίος Επίτροπος, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , οι αρμόδιοι υπουργοί της Σουηδίας, Ισπανίας , Βελγίου (οι τρεις συνεχόμενες Προεδρίες), οι κοινωνικοί εταίροι και 300 εκπρόσωποι ευρωπαϊκών φορέων και διεθνών Οργανισμών, η κυρία Διαμαντοπούλου παρέδωσε επισήμως την έκθεση στον Επίτροπο, Nicolas Schmit.

    Η έκθεση θα μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και θα παρουσιαστεί και στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

    Ήδη έχουν οργανώσει εκδηλώσεις για την παρουσίαση της η Ένωση Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (16/2), η Σουηδική Προεδρία (5/5) και η Ισπανική Κυβέρνηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να διαχειριστείς τις αρνητικές σκέψεις

    Οι αρνητικές σκέψεις έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τον...

    Είναι η ιεραποστολική στάση στο σεξ… πραγματικά εφεύρεση ιεραπόστολου;

    Από την εποχή του Μεσαίωνα, οι καθολικοί πάπες, οι...

    Πόσο τολμηρή είστε στην κρεβατοκάμαρα; Το test στο Tik Tok που θα σας δώσει την απάντηση

    Αν όταν χαζεύετε στο Tik Tok σάς αρέσει να απαντάτε σε...

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...