Η Α. Διαμαντοπούλου παρουσίασε τις προτάσεις για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κοινωνικού Κράτους στην Ευρώπη

    Ημερομηνία:

    Στις Βρυξέλλες , η Άννα Διαμαντοπούλου με την ιδιότητα της ως πρόεδρος της «Επιτροπής Σοφών» που συνέστησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παρουσίασε χθες, την έκθεση με τις προτάσεις για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και το Μέλλον του Κοινωνικού Κράτους της ΕΕ μέχρι το 2030.

    Σε μία μεγάλη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ο Ευρωπαίος Επίτροπος, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , οι αρμόδιοι υπουργοί της Σουηδίας, Ισπανίας , Βελγίου (οι τρεις συνεχόμενες Προεδρίες), οι κοινωνικοί εταίροι και 300 εκπρόσωποι ευρωπαϊκών φορέων και διεθνών Οργανισμών, η κυρία Διαμαντοπούλου παρέδωσε επισήμως την έκθεση στον Επίτροπο, Nicolas Schmit.

    Η έκθεση θα μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και θα παρουσιαστεί και στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

    Ήδη έχουν οργανώσει εκδηλώσεις για την παρουσίαση της η Ένωση Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (16/2), η Σουηδική Προεδρία (5/5) και η Ισπανική Κυβέρνηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελλάδα vs Τουρκία: Ποιος είναι πιο ισχυρός στρατιωτικά; ΠΙΝΑΚΑΣ

    Σε επίπεδο ενεργού προσωπικού, η Τουρκία διατηρεί μια από...

    Πατρινοί ντελιβεράδες “Δαυίδ”… χτυπούν τον “Γολιάθ”

    του Αχιλλέα Ροδίτη                                                          Η ενέργεια ξεκίνησε απ’ τους δρόμους της...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΙΓΙΟΥ: Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της υπεξαίρεσης

    Στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης ∆ίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων θα τεθεί...