Η Achaia Clauss άνοιξε τις πόρτες της και ο Ανοιχτός Τρύγος έγινε εμπειρία

Ημερομηνία:

Ο θεσμός του Ανοικτού Τρύγου στην Achaia Clauss επέστρεψε και φέτος το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Ως πρεσβευτής της οινικής τέχνης, της παράδοσης και του πολιτισμού, το Castro Clauss συνεχίζει να γεφυρώνει παρελθόν και παρόν, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική επαφή με την ιστορία και τον κόσμο του κρασιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών.

Τα καλάθια γέμισαν με τα τσαμπιά της Μαυροδάφνης και φορτώθηκαν στο κάρο με τελικό προορισμό την ταινία διαλογής και το πατητήρι.

Εκεί με τις οδηγίες των οινολόγων έγινε η επεξεργασία των σταφυλιών, γέμισε η στροφιλιά και ακολούθησε το πάτημα των σταφυλιών.

Η φετινή διοργάνωση είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς έγινε λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αρχικά προγραμματισμένη εκδήλωση.

Η Achaia Clauss άνοιξε τις πόρτες της και ο Ανοιχτός Τρύγος έγινε εμπειρία

Οι φωτογραφίες είναι του Οδυσσέα Ξεριζωτή

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μαρία Καρυστιανού: Πολιτικές επαφές στη Ναύπακτο με φόντο την επέτειο της ναυμαχίας

Η Μαρία Καρυστιανού πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Ναύπακτο, δίνοντας...

H πρόγνωση του Καλλιάνου για την αυριανή μέρα στην Δυτική Ελλάδα

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Τρίτη 13...