Η ΑΧΑΪΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ! Νομίζετε ότι αυτά είναι cup cakes;;;; Κάνετε λάθος! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

    Ημερομηνία:

    Κι όμως αυτά που βλέπετε δεν είναι cup cakes. Δεν είναι γλυκά και δεν τρώγονται! Δεν σας παχαίνουν αλλά… σας ομορφαίνουν! Είναι σαπούνια από την Αχαϊκή εταιρεία (έδρα Αιγείρα) “Μισυρλού” της οικογένειας Σμυρνιώτη. Παρουσιάζονται σε περίπτερο στην ΔΕΘ και έχουν εντυπωσιάσει όλους τους επισκέπτες.

    Η ιστορία

    Πρίν πολλά χρόνια ο παππούς και η γιαγιά τους έφτιαχναν σαπούνι ελαιολάδου, φυσικό- παραδοσιακό. Σήμερα τα εγγόνια τους, η Νατάσα, η Θεώνη και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν στα βήματά τους ανακαλύπτοντας έναν κόσμο μαγικό. Κάπως έτσι, «γεννήθηκε» το εργαστήριο τους, η «Μισυρλού». Από την Αιγείρα Αιγιαλείας τα  φυτικά, χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου και καλλυντικών “κατακτούν” τον κόσμο! Από το σαπούνι Καστίλης, το κλασσικό σαπούνι του παππού και της γιαγιάς με συστατικά το ελαιόλαδο, την καυστική σόδα και το νερό η εταιρεία ΜΙΣΥΡΛΟΥ  παρουσιάζει μια πολύ πλούσια γκάμα, σαπούνι ελαιολάδου με καλεντούλα, με μαύρο τσαϊ, μπαχαρικά,βρώμη, μέλι και γάλα,αλλά και με χαμομήλι και κερί μέλισσας. «Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι η ψυχρή μέθοδος σαπωνοποίησης. Σε αυτή τη μέθοδο, τα έλαια και τα λίπη θερμαίνονται μόνον όσο χρειάζεται για να λιώσουν και να έρθουν στην επιθυμητή θερμοκρασία πριν αναμιχθούν με το διάλυμα καυστικής σόδας, χωρίς άλλη προσθήκη θερμότητας ή βρασμό των ελαίων» εξηγούν οι αδελφές Σμυρνιώτη  που βαδίζουν  στα χνάρια της Θεωνίτσας Σμυρνιώτη, της γιαγιάς από την Σμύρνη που έφτιαχνε σαπούνια και κρέμες!

    Η ΑΧΑΪΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ! Νομίζετε ότι αυτά είναι cup cakes;;;; Κάνετε λάθος! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΪΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ! Νομίζετε ότι αυτά είναι cup cakes;;;; Κάνετε λάθος! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΪΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ! Νομίζετε ότι αυτά είναι cup cakes;;;; Κάνετε λάθος! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΪΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ! Νομίζετε ότι αυτά είναι cup cakes;;;; Κάνετε λάθος! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΪΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ! Νομίζετε ότι αυτά είναι cup cakes;;;; Κάνετε λάθος! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λάρισα: 45χρονος είχε σχέση με… 14χρονη

    Φυλάκιση πέντε ετών επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας...

    Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στην Πάτρα µε βολές κατά του Πρωθυπουργού

    Η υποχρέωσή της ήταν να βρεθεί στο Εφετείο για...

    Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από συνομήλική της – Ο εξευτελισμός με βιντεοσκόπηση από άλλες ανήλικες!

    Ένα νέο περιστατικό της μάστιγας της «άγουρης» βίας με...

    Το αμερικανικό νόμισμα που «πέθανε» στα 238 του χρόνια – Είχε μία «υπέροχη ζωή»

    Το αμερικανικό σεντ, το λεγόμενο penny, «πέθανε» αυτή την...