Η Αίγυπτος ανακοίνωσε την ανακάλυψη νέου κοιτάσματος πετρελαίου στον Κόλπο του Σουέζ

    Ημερομηνία:

    Το υπουργείο Πετρελαίου της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως ανακαλύφθηκε νέο κοίτασμα πετρελαίου στην περιοχή πετρελαϊκής έρευνας και εκμετάλλευσης Geisum and Tawila West Concession στον Κόλπο του Σουέζ. Η νέα ανακάλυψη έγινε από την αιγυπτιακή εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Cheiron μέσω του πηγαδιού έρευνας GNN-11, που αυτή τη στιγμή παράγει περισσότερα από 2.500 βαρέλια ημερησίως, ανακοίνωσε το υπουργείο.

    Το πηγάδι αυτό είναι το τέταρτο που θα ολοκληρωθεί ενώ ενδέχεται να ανοιχτούν και άλλα τρία στο πλαίσιο της τρέχουσας φάσης της έρευνας, ανέφερε το υπουργείο, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Η συνολική παραγωγή από ολόκληρο το κοίτασμα, το οποίο βρίσκεται στο Βόρειο Geisum, έχει φθάσει τα περίπου 23.000 βαρέλια την ημέρα, πρόσθεσε το υπουργείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά είναι τα πιο αγχωτικά επαγγέλματα

    Oι εκπαιδευτικοί, οι υγειονομικοί, οι δημόσιοι λειτουργοί – ιδίως...

    Τι σκέφτεται ένας άνθρωπος λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει;

    Τι σκέφτονται άραγε οι άνθρωποι, λίγο πριν φύγουν από...

    Ποια είναι ακριβώς η θερμοκρασία δωματίου;

    Θερμοκρασία δωματίου. Ένας όρος που έχετε δει χιλιάδες φορές...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Ζυμαρικά με κοτόπουλο, σπανάκι και κρέμα γάλακτος

    Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή με ζυμαρικά που μπορείτε...