Η αλλαγή είμαστε εμείς! Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Θέμη Μπάκα

    Ημερομηνία:

    Το 2024 δοκιμάστηκαν πάνω στην κοινωνία όλες οι «συνταγές» μιας ανάλγητης νεοφιλελεύθερης πολιτικής. που βάζει τα υπερκέρδη και την αισχροκέρδεια, πάνω από τους ανθρώπους.

    Πάνω από τη δικαιοσύνη, πάνω από την αξιοπρέπεια.
    Πάνω, ακόμα, και από το δικαίωμα αυτό καθαυτό της επιβίωσης.

    Τον απολογισμό, δεν έχετε ανάγκη από καμία και κανέναν να σας τον υποδείξει. Τον ζήσατε και τον ζείτε καθημερινά. Στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, αλλά και στο σούπερ μάρκετ, με την ακρίβεια να καλπάζει ανεξέλεγκτη.

    Φλίγκος

    Απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη επέλαση, μία είναι η ευχή και η ελπίδα που απλώνεται σε ολόκληρη την κοινωνία: Να σταματήσει αυτός ο εφιάλτης.

    GLEARNET

    Το 2025 ας είναι η χρονιά που θα βάλουμε τα θεμέλια για να κάνουμε αυτήν την ευχή και την ελπίδα πράξη. Με καθαρά χέρια. Με όρους δικαιοσύνης. Εκείνης της δικαιοσύνης που σε όποιο πολιτικό στρατόπεδο κι αν ανήκεις, όποιο κόμμα κι αν έχεις ψηφίσει, δεν μπορεί να μην την καταλαβαίνεις και να μην την αναζητάς.

    Η δικαιοσύνη είναι η καθεμία και ο καθένας από εμάς.
    Η αλλαγή είναι η καθεμία και ο καθένας από εμάς.

    Η αλλαγή είμαστε εμείς! Το δικό μας μέρισμα στο φως θα το κερδίσουμε με τη δική μας στάση, τη δική μας αλληλεγγύη και τον δικό μας αγώνα.

     

    Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες και σε όλους, καλή χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο «τρελά» στο κρεβάτι

    πορεί να σκέφτεστε πως το ζώδιό σας δεν έχει...

    Άσσος: Ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά χωριά της Κεφαλονιάς

    Στην Κεφαλονιά πολλά είναι τα μέρη που μπορεί κάποιος να επιλέξει...

    Σεξ: Οι στάσεις που φέρνουν (και) την ευτυχία

    Το σεξ προσφέρει πολλά περισσότερα από την ικανοποίηση των...

    Πάτρα – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εστειλαν 112 από σήμερα… για τις βροχές… αύριο!

    Νέο 112 εστάλη από τις Αρχές για έντονες βροχοπτώσεις....