Η αντιδήμαρχος Υγείας Βίβιαν Σαμούρη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παγκαλαβρυτινού

    Ημερομηνία:

    Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.

    Σε σύντομο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος, αφού μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, αναφέρθηκε στη δράση του Παγκαλαβρυτινού λέγοντας ότι είναι γνωστή και πλούσια η δραστηριότητα και η προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και της περιοχής.

    «Ο Παγκαλαβρυτινός καταγράφει σημαντική παρουσία και σε πολλές εκδηλώσεις εκτός Αχαΐας, μεταφέροντας, όπου συμμετέχει, πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής μας.

    Ο Δήμος Πατρέων στέκεται πάντα δίπλα σας και στηρίζει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, την όλη σας προσπάθεια» είπε η Αντιδήμαρχος ευχόμενη η πολιτιστική δράση του Συλλόγου για το 2023 να είναι ακόμη πιο πλούσια, δημιουργική και καρποφόρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά είναι τα παρατσούκλια των κατοίκων ανά ελληνική πόλη – Από πού προέρχονται

    Σίγουρα έχετε ακούσει μερικά από τα παρατσούκλια αλλά ας...

    ΑΧΑΙΑ: Πρόεδρος των ρεκόρ ο Αντώνης Κουνάβης

    Η δραστηριότητα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας είναι πράγματι...

    Το χωριό της Αχαϊας για παραμυθένιες φθινοπωρινές αποδράσεις

    Ο φθινοπωρινός καιρός αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνισή...

    Το «άγχος της Δευτέρας» μπορεί να μας αρρωστήσει πραγματικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1/