Η «Αστερομάτα» της Eurovision θα ακουστεί προσεχώς live, μεταξύ πολλών άλλων τραγουδιών, στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά. Εκεί θα δώσει η Klavdia την πρώτη της μεγάλη συναυλία μετά τον θρίαμβο που γνώρισε στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Η 22χρονη Πόντια, που αγωνίστηκε κόντρα σε δυσοίωνες προβλέψεις, τερματίζοντας στην έκτη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού (την υψηλότερη της χώρας μας εδώ και 12 χρόνια), θα χαρίσει στο κοινό ένα «μαγικό» βράδυ, την Τετάρτη 16 Ιουλίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions.


Με τη σαγηνευτική φωνή της, τις δισκογραφικές επιτυχίες που της έχουν γράψει οι Arcade και πολλά αγαπημένα τραγούδια, η Klavdia υπόσχεται να ταξιδέψει τους θεατές στη μουσική και στο συναίσθημα.