Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: Η Αχαΐα σε τροχιά προόδου

    Ημερομηνία:

    Την πλήρη ικανοποίησή της για την πρωτοφανή συμμετοχή των χιλιάδων πολιτών του Νομού στο οδοιπορικό του Πρωθυπουργού στην Αχαΐα καθώς και στην πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον ηγέτη μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

     

    GLEARNET

    Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης σε δηλώσεις του υπογράμμισε : «Το οδοιπορικό του Πρωθυπουργού και ηγέτη μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα και η ομιλία του στην Πάτρα απέδειξε το διαρκές ενδιαφέρον και τα έργα της κυβέρνησης στην πόλη, την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα. Η Αχαΐα μπαίνει σε μια αντίστροφη τροχιά, σε μια τροχιά προόδου. Θα να είναι παρούσα στις εξελίξεις και το αναλυτικό σχέδιο των ογδόντα έργων που εκτελούνται και θα πραγματοποιηθούν αποδεικνύει έμπρακτα τον εξέχοντα ρόλο της Αχαΐας στις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Είναι μοχλός μιας εθνικής προσπάθειας που βαδίζει με σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια. Το ολοκληρωμένο σχέδιο με τα χειροπιαστά έργα στην Αχαΐα όπως τόνισε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στις συσκέψεις οι Υπουργοί απαντά σε προβλήματα δεκαετιών βελτιώνοντας την καθημερινότητα με νέα έργα και υποδομές οι οποίες θα υπηρετήσουν αναπτυξιακούς στόχους.

    Προχωράμε λοιπόν προς τις εκλογές με σιγουριά, αποφασιστικότητα, συνέπεια και ένα καλύτερο αύριο. Σφίγγουμε το χέρι στους εκατοντάδες πολίτες. Στα παλιά και νέα μέλη μας. Σε όλους εσάς που δίνετε καθημερινά τη μάχη. Είστε όλοι σας η φωνή της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Πάμε μπροστά. Μαζί με εσάς ώστε όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα με την καθοδήγηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη και τη στήριξη του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη. Οι πολίτες της Αχαΐας δε ρισκάρουν ό,τι έχουν κερδίσει μένοντας δίπλα στην παράταξη που κάνει ευκαιρίες τις δυσκολίες ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες. Η Αχαΐα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάει ψηλά».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα ΙΟΒΕ για τους καταναλωτές στην Ελλάδα: Πάνω από 6 στους 10 μόλις τα βγάζουν πέρα

    Το 65% των καταναλωτών στην Ελλάδα δηλώνει ότι «μόλις τα βγάζει...

    Μια εμπειρία για τους λάτρεις της μόδας που αξίζει το ταξίδι στο Παρίσι

    To καλοκαίρι του 2018 ο Virgil Abloh κάνει το...

    Αυτό είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Conrad Corfu της Hilton στην Κέρκυρα

    Το μοντέλο πίσω από το Conrad Corfu αποτελεί παράδειγμα...

    Σημαντικές αυξήσεις έως και 90% στα τιμολόγια ρεύματος τον Οκτώβριο

    Ο Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με σαφώς ακριβότερα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, στέλνοντας...