“Η Δυτική Ελλάδα κρατάει το «φλουρί» του 2021”, δήλωσε ο Ν. Φαρμάκης κόβοντας την πίτα της Περιφέρειας

    Ημερομηνία:

    Σε κλειστό κύκλο, με αποστάσεις και περιορισμούς λόγω της πανδημίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το μεσημέρι της Τρίτης η Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Ελλάδας.

     

    Σε ανάρτηση στην σελίδα της η Περιφέρεια Δυτικής Αρχής αναφέρει τα εξής: “Η πανδημία δεν μας επέτρεψε φέτος να κόψουμε την πίτα της Περιφέρειας με ορθάνοικτες τις πόρτες στο σύνολο των φίλων, συνεργατών και των ανθρώπων του τόπου μας.
    Όμως, από την πίτα που κόψαμε σήμερα στο γραφείο, παρουσία μόνο των στενών συνεργατών, κάθε πολίτης της Δυτικής Ελλάδας δικαιούται ένα «κομμάτι».
    Ένα «κομμάτι» χρέους και δικαιώματος ταυτόχρονα, η επόμενη χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και πάλι μαζί, πολύ πιο σίγουρους για το κοινό μας μέλλον.
    Η Δυτική Ελλάδα κρατάει το «φλουρί» του 2021…”

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στα 3,5 ευρώ τα πρώτα διόδια της Πατρών – Πύργου – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

    Έναρξη λειτουργίας των τελευταίων 10 χιλιομέτρων από Μιντιλόγλι – Καμίνια...

    Ταλαιπωρία στον Κηφισό προς Λαμία μετά από τροχαίο στο ύψος της Καλυφτάκη, κλειστές λωρίδες κυκλοφορίας

    Τροχαίο με δύο τραυματίες σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στην εθνική...

    Αυτό είναι το κόλπο για να μην ανεβαίνει το σάκχαρο μετά το φαγητό

    Ποιος δε θυμάται τις γιαγιάδες να ανταλλάσσουν συμβουλές στο...