Η εφαρμογή appodixi έβαλε λουκέτο σε βενζινάδικο και πρόστιμο 50.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Ένα ακόμα πρατήριο καυσίμων, το οποίο φοροδιέφευγε έφερε στο φως μία καταγγελία μέσω της εφαρμογής appodixi. 

    Πρόκειται για βενζινάδικο στο Κερατσίνι, στο οποίο, μετά από το alert, που χτύπησε μέσω του appodixi, οι τελωνειακοί ελεγκτές βρήκαν ότι λειτουργεί πάνω από 2 χρόνια χωρίς να διαθέτει εγκατεστημένο πιστοποιημένο σύστημα εισροών – εκροών και χωρίς να αποστέλλει τα αντίστοιχα δεδομένα στην ΑΑΔΕ.

    Το πρατήριο σφραγίστηκε και ανακλήθηκε για δύο μήνες η άδεια λειτουργίας του, μέχρι δηλαδή την υποχρεωτική εγκατάσταση πιστοποιημένου συστήματος εισροών – εκροών, γεγονός, που θα διαπιστωθεί με επανέλεγχο.

    Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών για την απαγόρευση παράδοσης καυσίμων μέχρι την επαναλειτουργία του.

    Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απλησίαστα τα ελληνικά τυριά – Ανατιμήσεις έως και 120%

    Ακριβότερα ακόμη και κατά 120% σε σχέση με πέρσι...

    Έλλη Κοκκίνου: Έβαζαν σημάδι στο ντεκολτέ μου με τα γαρύφαλλα

    Μια προσβλητική συμπεριφορά με την οποία ήρθε αντιμέτωπη στο...

    Κωνσταντίνος Βασάλος: Οφείλω τα πάντα στο Survivor

    Για την πορεία του στην τηλεόραση, τον ρόλο που...

    Απόστολος Βανταράκης: «Ο αμίαντος πρέπει να απομακρυνθεί με κάθε τρόπο» (Ηχητικό)

    Ο Καθηγητής Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, Απόστολος Βανταράκης, μιλώντας...