Η ΕΛΑΣ διαψεύδει ότι καταργείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία: «Συνεχίζουν κανονικά τα καθήκοντά τους»

    Ημερομηνία:

    Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες και αναφέρονται σε κατάργηση των Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.) δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

    Στο πλαίσιο αυτό διευκρινίζεται ότι, οι Ομάδες Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων συνεχίζουν να εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΑΠΘ) που έχουν οριστεί, για την αποτροπή οποιονδήποτε έκνομων ενεργειών.

    Η παρουσία των δυνάμεων αυτών στους χώρους των πανεπιστημίων πραγματοποιείται πάντα σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες πρυτανικές αρχές, στο πλαίσιο της εφαρμογής των σχεδίων ασφαλείας που έχουν τα ίδια τα Πανεπιστήμια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    24ωρη απεργία στους Δήμους στις 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι συμμετέχουν

    Την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αναμένεται...

    Ο άνθρωπος πίσω από την εκτόξευση του YouTube: CEO της χρονιάς ο Ινδός Νιλ Μόχαν

    Το YouTube έκλεισε φέτος αισίως είκοσι χρόνια ύπαρξης. Χρόνια...