Η ΕΛΑΣ διαψεύδει ότι καταργείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία: «Συνεχίζουν κανονικά τα καθήκοντά τους»

    Ημερομηνία:

    Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες και αναφέρονται σε κατάργηση των Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.) δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

    Στο πλαίσιο αυτό διευκρινίζεται ότι, οι Ομάδες Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων συνεχίζουν να εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΑΠΘ) που έχουν οριστεί, για την αποτροπή οποιονδήποτε έκνομων ενεργειών.

    Η παρουσία των δυνάμεων αυτών στους χώρους των πανεπιστημίων πραγματοποιείται πάντα σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες πρυτανικές αρχές, στο πλαίσιο της εφαρμογής των σχεδίων ασφαλείας που έχουν τα ίδια τα Πανεπιστήμια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια ώρα της ημέρας είμαστε πιο στεναχωρημένοι και ποια πιο χαρούμενοι

    Είναι γνωστό ότι η διάθεση αλλάζει ανάλογα με τις...

    Γιατί η Ελλάδα θεωρείται Γη της Επαγγελίας για τους ξένους συνταξιούχους

    Για πολλούς ξένους η Ελλάδα είναι έρωτας με την...