Η ενίσχυση των υγειονομικών δομών στο Περιφερειακό Συμβούλιο

    Ημερομηνία:

    Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14.00 συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη  το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση είναι η συζήτηση για το επιδοτούμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”, όπως επίσης δράσεις για την ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας και των υγειονομικών δομών.

    Ειδικότερα, το Σώμα καλείται να εγκρίνει την παραχώρηση χώρου ιδιοκτησίας της Περιεφέρειας στο ΕΚΑΒ για τις επιχειρησιακές του ανάγκες στην ΠΕ Ηλείας, αλλά και τη δωρεά οχήματος πυρόσβεσης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου. Επίσης, το Περιφερειακό Συμβούλιο πρόκειται να αποφανθεί για την προμήθεια εννέα οικίσκων για την κάλυψη των νοσοκομειακών δομών της Δυτικής Ελλάδας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καθιστική εργασία: Είναι ο «αόρατος» εχθρός της μακροζωίας;

    δειτε εδω: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b5/

    Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Γιατί μας παχαίνουν; Ολη η αλήθεια

    δειτε εδω: https://ygeiasthemata.gr/%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bc%ce%b1%cf%82/