Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας παρουσιάζει τη νέα της ομαδική έκθεση με τίτλο «Secret Garden»

    Ημερομηνία:

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο φαντασιακό και το ονειρικό.

    Την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ., στο κατάστημα Laifos – Art is the Solution (Κορίνθου 252), στην καρδιά της Πάτρας, παρουσιάζει τη νέα της ομαδική έκθεση με τίτλο «Secret Garden».

    Μέσα από τον φωτογραφικό φακό των μελών της, αποκαλύπτονται μυστικοί κήποι – εσωτερικοί κόσμοι, σκέψεις και συναισθήματα που ανθίζουν μακριά από τα βλέμματα της καθημερινότητας.

    Ένας κήπος μυστικός ανοίγει τις πύλες του… θα μπείτε;

    Ανοιχτή στο κοινό έως τις 18 Ιουνίου 2025

    Πληροφορίες για την λέσχη υπάρχουν στην σελίδα: https://idifosgr.wordpress.com/

    Η καλλιτεχνική προσέγγιση του θέματος Secret Garden εστιάζει στις προσωπικές μας στιγμές, στα μυστικά μας, στις κρυφές σκέψεις και αναμνήσεις που ζωντανεύουν μέσα από την εικόνα ή την εμπειρία του φυσικού περιβάλλοντος. Οι εικόνες λειτουργούν ως καθρέφτες της μνήμης, καλώντας τον θεατή να ανακαλύψει το δικό του μυστικό καταφύγιο , εκεί όπου το παρελθόν και το παρόν συναντιούνται σ’ έναν χώρο ονειρικό και εσωτερικό. Μέσα από τη δύναμη της φωτογραφίας, το Secret Garden γίνεται σύμβολο εσωτερικής αναζήτησης, ένας τόπος όπου οι αισθήσεις, οι μνήμες και τα συναισθήματα συνυπάρχουν αρμονικά. Οι εικόνες προσφέρουν μια ποιητική διαδρομή, αποκαλύπτοντας το πώς το φυσικό περιβάλλον μπορεί να λειτουργήσει ως καταφύγιο της σκέψης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Τίτλοι τέλους» στο πλαφόν κέρδους από σήμερα – Ανησυχία για ανατιμήσεις

    Τίτλοι τέλους πέφτουν σήμερα, 30 Ιουνίου, στο πλαφόν που είχε τεθεί...

    Τραγωδία σε χρυσωρυχείο στο Σουδάν: 11 νεκροί και 7 τραυματίες εν μέσω εμφυλίου

    Τουλάχιστον έντεκα εργάτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι...

    Κ. Σβόλης: Χαμένα έσοδα για τον Δήμο Πατρέων και η κυβίστηση της Δημοτικής Αρχής

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης” αναφέρεται: Το...

    Μυτιλήνη: «Τον κατέσφαξε, του κατέβασε όλο το πρόσωπο» λέει ο πατέρας του 35χρονου που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 35χρονος που δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από...