Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα 16 Σεπτεμβρίου: Οι συνεργάτες της

    Ημερομηνία:

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με ανανεωμένη διάθεση και ομάδα!

    Η Super Κατερίνα θα μας καλημερίζει καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή στις 10:00.

    Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος.

    Θα παρουσιάζουν και θα αποκαλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, στο πιο infotainment πρωινό.

    «Ζωντανές συνδέσεις στα σημεία των γεγονότων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και πλούσιο παρασκήνιο, από την πιο δυνατή κι έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

    Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, σε εκ βαθέων εξομολογήσεις, αποκαλύπτοντας μια άλλη πτυχή του εαυτού τους.

    Και αυτή τη χρονιά, στην κουζίνα της Super Κατερίνα, ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει τις πιο νόστιμες συνταγές!», αναφέρει η ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα της εκπομπής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...