Η κοπή πίτας του Φιλοπτώχου ταμείου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η εκδήλωση κοπής πίτας του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών, στην αίθουσα “Στέγη Αγάπης” του Ναού.

    Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι κύριες που δραστηριοποιούνται στο Φιλοπτωχο Ταμείο, οι εθελοντριες των συσσιτίων της Στέγης Αγάπης, αλλά και όσοι συμμετέχουν στον έρανο αγάπης που διοργανώνεται την περίοδο των εορτών.

    Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ανδρέας Γεωργακόπουλος, συνεπικουρούμενος από τον διάκονο π. Αιμιλιανό Γεωργακόπουλο και τον π. Κωνσταντίνο.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η υπεύθυνη του Φιλοπτώχου Μάχη Σιωρου παρουσίασε το έργο του Φιλοπτώχου, ευχαρίστησε τις κυρίες που συμμετέχουν και προσφέρουν στις δράσεις και προσέφερε συμβολικά δώρα στις κύριες…ευχόμενη μια καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά.
    Φλίγκος
    Η κοπή πίτας του Φιλοπτώχου ταμείου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών - ΦΩΤΟ
    Η κοπή πίτας του Φιλοπτώχου ταμείου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών - ΦΩΤΟ
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...